Vliv investičních pobídek na zaměstnanost a rozvoj regionu - Hrušková, Petra; Rybáček, Václav, 1979-; Šmíd, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Investiční pobídky jako forma veřejné podpory a jejich vliv na nezaměstnanost a rozvoj regionu. Legislativa. Formy investičních pobídek
Vedoucí práce: Václav Rybáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: investiční pobídky; veřejná podpora; regionální rozvoj; zaměstnanost; národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; investment incentives; state aid; regional development; employment; bachelor's theses