Informační systémy veřejné správy Portál veřejné správy - Dobeš, Petr (2006)
Možnosti a zhodnocení Portálu veřejné správy. Jeho prezentační část a funkce transakčního jádra portálu. Přehled o veřejné správě, e-governmentu a teorie elektronického podpisu