Informační systémy veřejné správy Portál veřejné správy - Dobeš, Petr; Klas, Jan; Novotný, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Možnosti a zhodnocení Portálu veřejné správy. Jeho prezentační část a funkce transakčního jádra portálu. Přehled o veřejné správě, e-governmentu a teorie elektronického podpisu
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: elektronická veřejná správa; elektronický podpis; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic government; electronic signatures; bachelor's theses