Teorie řízení značky a jeho vliv na nákupní rozhodování spotřebitelů - Čeřovský, Michal (2006)
Specifika řízení značky a různé přístupy k tomuto řízení. Formou marketingového průzkumu hodnocen přístup spotřebitelů ke značce, konkrétně vysokoškolských studentů v ČR