Teorie řízení značky a jeho vliv na nákupní rozhodování spotřebitelů - Čeřovský, Michal; Kališová, Libuše, 1947-; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Specifika řízení značky a různé přístupy k tomuto řízení. Formou marketingového průzkumu hodnocen přístup spotřebitelů ke značce, konkrétně vysokoškolských studentů v ČR
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: strategický management; marketingový management; řízení značky; obchodní značky; oceňování obchodní značky; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; strategic planning; marketing management; brand management; brand name products; valuation of brand name products; bachelor's theses