Praktické využití vizuální komunikace firem a grafický manuál - Jehlička, Marek (2006)
Problematika vizuální komunikace firem s důrazem na firemní grafický styl a grafický manuál. Standardy firemního stylu a vizuální komunikace firemního image, firemní kultury, firemní identity a firemního stylu. Vypracovaný grafický manuál pro fiktivní firmu