Praktické využití vizuální komunikace firem a grafický manuál - Jehlička, Marek; Horný, Stanislav, 1955-; Vilímová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Problematika vizuální komunikace firem s důrazem na firemní grafický styl a grafický manuál. Standardy firemního stylu a vizuální komunikace firemního image, firemní kultury, firemní identity a firemního stylu. Vypracovaný grafický manuál pro fiktivní firmu
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: kultura organizace; identita organizace; image organizace; grafické symboly; grafický design; vizuální komunikace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; corporate culture; corporate identity; corporate image; graphic symbols; graphic design; visual communication; bachelor's theses