Hodnocení webů vybraných maloobchodních řetězců - Dvořák, Zdeněk (2006)
Horizontální a vertikální srovnání webů maloobchodních řetězců v doméně „.cz“ a doménách zahraničních. Hlavní nedostatky webů maloobchodních řetězců a zhodnocení přístupu řetězců k internetu v České republice a v zahraničí