Hodnocení webů vybraných maloobchodních řetězců - Dvořák, Zdeněk; Toman, Prokop, 1942-; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Horizontální a vertikální srovnání webů maloobchodních řetězců v doméně „.cz“ a doménách zahraničních. Hlavní nedostatky webů maloobchodních řetězců a zhodnocení přístupu řetězců k internetu v České republice a v zahraničí
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: maloobchod; internetový marketing; srovnávací metody; webové stránky; informatika [obor bakal. práce]; obchodní řetězce; mezinárodní srovnávání; bakalářské práce; retail trade; Internet marketing; comparative methods; web pages; bachelor's theses