Srovnání přístupů k webovým stránkám obcí - Handrejch, Jaroslav (2006)
Členění ČR. Soutěž Zlatý erb. Internet ve veřejné správě. Webové stránky města Bechyně a Odolena Voda. Hodnocení stránek měst a porovnání s výsledky Zlatého erbu