Srovnání přístupů k webovým stránkám obcí - Handrejch, Jaroslav; Toman, Prokop, 1942-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Členění ČR. Soutěž Zlatý erb. Internet ve veřejné správě. Webové stránky města Bechyně a Odolena Voda. Hodnocení stránek měst a porovnání s výsledky Zlatého erbu
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: elektronická veřejná správa; elektronické informační služby; webové stránky; webdesign; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic government; online information services; web pages; web design; bachelor's theses