Workflow - Matýsek, Martin (2006)
Systémy workflow, Dokument Management System (DMS) a Enterprise Management System (ECM) z hlediska jejich vlastností, využití a přínosů. Praktické příklady. Konkrétní produkty dostupné na trhu