Workflow - Matýsek, Martin; Horný, Stanislav, 1955-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Systémy workflow, Dokument Management System (DMS) a Enterprise Management System (ECM) z hlediska jejich vlastností, využití a přínosů. Praktické příklady. Konkrétní produkty dostupné na trhu
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: workflow; podnikový management; podnikové informační systémy; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; workflow; industrial management; management information systems; bachelor's theses