Studie využitelnosti Internetu pro přenos EDIFACTu v oblasti dopravy v ČR - Jung, Roman; Kastl, Jan, 1949-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Dostupné prostředky pro přenos EDIFACTu v internetu. Možnosti jednoduchého i zabezpečeného EDIFACTu v oblasti dopravy v ČR v návaznosti na automatizované informační systémy. Vkládání dat z webových formulářů, především menšími institucemi. Normy AS1, AS2 a AS3 skupiny EDIINT pro přenos EDI zpráv internetem pod protokoly SMTP, HTTP a FTP
Vedoucí práce: Jan Kastl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: doprava; internet; informační systémy; Česko; informační a znalostní inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; transportation; Internet; information systems; Czechia; master's theses