Analýza informací v mimořádných událostech - Břízová, Lucie (2006)
Efektivní zpracování informací během mimořádných událostí. Životní cyklus informací a komunikace. Komunikační model. Jednotlivé druhy mimořádných událostí a krizová opatření, jejichž pomocí se tyto situace řeší. Konkrétní mimořádná událost - superterorismus. Bezpečností situace v České republice a bezpečnostní opatření pro případ teroristického útoku