Analýza informací v mimořádných událostech - Břízová, Lucie; Toman, Prokop, 1942-; Střížová, Vlasta, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Efektivní zpracování informací během mimořádných událostí. Životní cyklus informací a komunikace. Komunikační model. Jednotlivé druhy mimořádných událostí a krizová opatření, jejichž pomocí se tyto situace řeší. Konkrétní mimořádná událost - superterorismus. Bezpečností situace v České republice a bezpečnostní opatření pro případ teroristického útoku
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: informace; zpracování informací; terorismus; krizové situace; Česko; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; information; information processing; terrorism; crisis situations; Czechia; bachelor's theses