Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví - Jeřábek, Jaroslav; Toman, Prokop, 1942-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Historie ochrany osobních údajů. Zdravotnická dokumentace jako nositel citlivých osobních údajů, obsah, formy a podoby. Možnosti nahlížení do dokumentace pacientem a příbuznými. Důvody k přístupu do dokumentace bez souhlasu pacienta. Národní zdravotnický informační systém a v něm používané osobní údaje
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: zdravotnictví; ochrana osobních údajů; zdravotnická dokumentace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health service; personal data protection; medical documentation; bachelor's theses