Informace, znalosti a komunikace jako systémové nástroje rozvoje evropského společenství - Ondruška, Marek; Střížová, Vlasta, 1946-; Třeštíková, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Základní informace o informační společnosti rozvíjející se v rámci Evropské unie. Historie Evropské unie a proces jejího rozšiřování. Instituce Evropské unie. Komunikační systém Evropské unie. Plán „eEurope“ od jeho vzniku až po současný stav. Komunikace v rámci Evropské unie mezi členskými státy a mezi členskými státy a institucemi Evropské unie
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: Evropská unie; informační společnost; rozšíření Evropské unie; instituce a organizace; komunikační systémy; země Evropské unie; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; information society; European Union enlargement; institutions and organizations; communication systems; European Union countries; bachelor's theses