Národní politika pro vysokorychlostní internet - Duchek, Karel (2006)
Internet, vysokorychlostní připojení na internet, zavádění internetu do škol. Postoj vlády ČR k situaci vysokorychlostního připojení k internetu v České Republice, opatření státu k tomuto problému, možnosti připojení na internet v ČR. Informační politika státu v oblasti vysokorychlostního internetu. Vyhodnocení řešení navrhovaného současnou vládou