Národní politika pro vysokorychlostní internet - Duchek, Karel; Toman, Prokop, 1942-; Šubrta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Internet, vysokorychlostní připojení na internet, zavádění internetu do škol. Postoj vlády ČR k situaci vysokorychlostního připojení k internetu v České Republice, opatření státu k tomuto problému, možnosti připojení na internet v ČR. Informační politika státu v oblasti vysokorychlostního internetu. Vyhodnocení řešení navrhovaného současnou vládou
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: internet; informační politika; školy; Česko; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; information politics; schools; Czechia; bachelor's theses