Bezpečnost IS/ICT v malé a střední firmě - Dvořák, Martin (2006)
Analýza rizik pro podnikové sítě. Spam, možnosti obrany proti němu a nastavení podnikové sítě. Na základě jednoduchého testu na zvolené malé firmě je prokázáno, že pouze technologie nestačí k zabezpečení počítače, ale je nutné aby samotní uživatelé dodržovali etiku chování na internetu