Bezpečnost IS/ICT v malé a střední firmě - Dvořák, Martin; Doucek, Petr, 1960-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Analýza rizik pro podnikové sítě. Spam, možnosti obrany proti němu a nastavení podnikové sítě. Na základě jednoduchého testu na zvolené malé firmě je prokázáno, že pouze technologie nestačí k zabezpečení počítače, ale je nutné aby samotní uživatelé dodržovali etiku chování na internetu
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: internet; informační bezpečnost; nevyžádaná elektronická pošta; malé a střední podniky; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; information security; unsolicited electronic mail messages; small and medium-sized enterprises; bachelor's theses