Srovnávací studie pojetí informatiky na univerzitách - Doseděl, Martin (2006)
Analýza a srovnání pojetí informatiky na univerzitách a srovnání výuky informatiky. Na základě metodiky hodnocení studijních programů navržené Centrem pro studium vysokého školství byla zformulována metodologie vhodná k analýze vybraných univerzit a jejich studijních programů