Srovnávací studie pojetí informatiky na univerzitách - Doseděl, Martin; Střížová, Vlasta, 1946-; Pol, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Analýza a srovnání pojetí informatiky na univerzitách a srovnání výuky informatiky. Na základě metodiky hodnocení studijních programů navržené Centrem pro studium vysokého školství byla zformulována metodologie vhodná k analýze vybraných univerzit a jejich studijních programů
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: informatika; studium a výuka; vysokoškolské studium; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; study and teaching; college study; bachelor's theses