Marketingový plán internetového obchodu devShop.cz - Klega, Ondřej; Koudelka, Jan; Hadrava, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zaměření na komunikační mix internetového obchodu a naplnění jednotlivých nástrojů marketingového mixu
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: internetový marketing; elektronický obchod; internetová reklama; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; Internet marketing; electronic commerce; Internet advertising; bachelor's theses