Srovnání webových stránek vybraných českých měst (včetně anglických mutací) - Michalička, Jan (2006)
Základní charakteristika těchto webů a hlavní oblasti zásadní pro jejich hodnocení. Vytvoření komplexní metodiky hodnocení těchto webů a její otestování na stránkách měst Olomouce, Plzně a Zlína