Srovnání webových stránek vybraných českých měst (včetně anglických mutací) - Michalička, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Základní charakteristika těchto webů a hlavní oblasti zásadní pro jejich hodnocení. Vytvoření komplexní metodiky hodnocení těchto webů a její otestování na stránkách měst Olomouce, Plzně a Zlína
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2006
Způsob přístupu: Internet
Keywords: webové stránky; webdesign; Olomouc (Česko); Plzeň (Česko); Zlín (Česko); informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; web pages; web design; Olomouc (Czechia); Plzeň (Czechia); Zlín (Czechia); bachelor's theses