Světové zemědělství: současné trendy - Dvořáková, Tereza (2006)
Stav zemědělství v současném světě. Význam zěmědělství a podmínky nezbytné pro zemědělskou výrobu. Rostlinná výroba, živočišná výroba a rybolov z hlediska statistiky