Světové zemědělství: současné trendy - Dvořáková, Tereza; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Stav zemědělství v současném světě. Význam zěmědělství a podmínky nezbytné pro zemědělskou výrobu. Rostlinná výroba, živočišná výroba a rybolov z hlediska statistiky
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: zemědělství; vývoz; živočišná výroba; rostlinná výroba; rybolov; statistická analýza; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; agriculture; exports; animal industry; crop production; fishing; statistical analysis; bachelor's theses