Světová produkce a světový trh kávy, čaje a kakaa - Stritzková, Petra (2006)
Vývoj světové produkce a světového trhu s kávou, čajem a kakaem. Charakteristika uvedených komodit, historie objevení a způsob zpracování jejich produkce. Charakteristiky spotřebitelského trhu a poptávky