Světová produkce a světový trh kávy, čaje a kakaa - Stritzková, Petra; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Konečný, Čestmír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj světové produkce a světového trhu s kávou, čajem a kakaem. Charakteristika uvedených komodit, historie objevení a způsob zpracování jejich produkce. Charakteristiky spotřebitelského trhu a poptávky
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: obchod s čajem; trhy; kakao; káva; diplomové práce; obchod s kakaem; tea trade; markets; cocoa; coffee; master's theses; cocoa trade; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]