Elektronický podpis jako služba České pošty - Havlan, Jan (2006)
Elektronický podpis, jeho hlavní principy fungování, související technické náležitosti a legislativa. Nabídka certifikačních služeb České pošty a postupy získání certifikátů dle jednotlivých kritérií