Elektronický podpis jako služba České pošty - Havlan, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Zahrádka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Elektronický podpis, jeho hlavní principy fungování, související technické náležitosti a legislativa. Nabídka certifikačních služeb České pošty a postupy získání certifikátů dle jednotlivých kritérií
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: elektronický podpis; poštovní služby; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic signatures; postal services; bachelor's theses