Technologie v rámci mySAP ERP - Koubek, Ladislav (2006)
Podnikové informační systémy. Vymezení prostředí SAP R/3 resp. mySAP ERP. Porovnání přístupu firem SAP, ORACLE, MICROSOFT k SOA. Technologická architektura SAP R/3. Technologie SAP podporující výkaznictví