Technologie v rámci mySAP ERP - Koubek, Ladislav; Basl, Josef, 1961-; Benda, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Podnikové informační systémy. Vymezení prostředí SAP R/3 resp. mySAP ERP. Porovnání přístupu firem SAP, ORACLE, MICROSOFT k SOA. Technologická architektura SAP R/3. Technologie SAP podporující výkaznictví
Vedoucí práce: Josef Basl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: SAP R/3 (informační systém); podnikové informační systémy; informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; SAP R/3 (information system); management information systems; master's theses