Obchodování s emisními povolenkami - Chludilová, Jitka (2006)
Emisní obchodování z pohledu státní správy a provozovatelů zařízení v systému mezinárodního obchodování s emisemi. Efektivnost malých provozovatelů zařízení v systému EU ETS