Obchodování s emisními povolenkami - Chludilová, Jitka; Geuss, Erik, 1963-; Branžovský, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Emisní obchodování z pohledu státní správy a provozovatelů zařízení v systému mezinárodního obchodování s emisemi. Efektivnost malých provozovatelů zařízení v systému EU ETS
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: státní správa; emisní práva; aplikovaná environmentální ekonomie,politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; state administration; emissions trading; bachelor's theses