Vysokorychlostní metropolitní sítě jako podmínka rozvoje a dostupnosti služeb - Knap, Pavel; Toman, Prokop, 1942-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Charakteristika a hodnocení technologie vysokorychlostních sítí. Jejich situace na trhu v ČR, mezinárodní srovnání a možný budoucí vývoj. Přehled o službách e-Governmentu v českých městech a možný budoucí vývoj
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: elektronická veřejná správa; elektronické informační služby; technologie; státní správa; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic government; online information services; technology; state administration; bachelor's theses