Business Intelligence - Dokoupil, Otakar; Rydzi, Daniel; Šalamon, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Definice a historie Business Intelligence. Zpracování vývojového trendu, který ovlivňuje podobu řešení Business Intelligence v podniku – Business Activity Monitoring
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: business intelligence; podnikové informační systémy; podnikový management; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business intelligence; management information systems; industrial management; bachelor's theses