Instituce EU současnost a výhledy - Říkovský, Miroslav; Jeníček, Vladimír, 1932-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Rozbor a popis činnosti všech důležitých institucí Evropské unie. Zhodnocení jejich možného vývoje v budoucnosti s přihlédnutím na vstup nových zemí do EU a nástin řešení jejich současných problémů
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: instituce a organizace; politika a vláda; země Evropské unie; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; institutions and organizations; politics and government; European Union countries; bachelor's theses