Lidský faktor v bezpečnosti IS/IT a sociotechnika - Stokláska, Ondřej (2006)
Práce se zaměřuje na metodiku práce s citlivými daty. Publikace nabízí řešení a upozorňuje na možné hrozby a pochybení jak uživatele, tak tvůrce bezpečnostní politiky.