Lidský faktor v bezpečnosti IS/IT a sociotechnika - Stokláska, Ondřej; Doucek, Petr, 1960-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Práce se zaměřuje na metodiku práce s citlivými daty. Publikace nabízí řešení a upozorňuje na možné hrozby a pochybení jak uživatele, tak tvůrce bezpečnostní politiky.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: lidský kapitál; informační bezpečnost; sociotechnika; bezpečnostní politika; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; human capital; information security; sociotechnics; security policy; bachelor's theses