Systém hodnocení členů a jejich pracovních výkonů v AIESEC Praha - Samek, Michal (2006)
Pojetí a význam postavení hodnocení pracovníků v systému řízení lidských zdrojů. Cíle a přínosy hodnocení v organizaci. Předpoklady úspěšného využití výsledků hodnocení v praxi. Aplikace na konkrétní příklad pracovníků AIESEC Praha