Srovnání webových stránek českých vysokých škol - Široká, Lenka (2006)
Jednotlivé analýzy a konečné srovnání oficiálních stránek dvou předních českých vysokých škol. Srovnání prováděno na základě tří základních kritérií, z nichž jedno má ještě další tři kategorie. Daná kritéria jsou doplněna o váhy, které vyjadřují jejich důležitost. Návrh na řešení nedostatků. Testování na třech skupinách uživatelů stránek vysokých škol