Srovnání webových stránek českých vysokých škol - Široká, Lenka; Střížová, Vlasta, 1946-; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Jednotlivé analýzy a konečné srovnání oficiálních stránek dvou předních českých vysokých škol. Srovnání prováděno na základě tří základních kritérií, z nichž jedno má ještě další tři kategorie. Daná kritéria jsou doplněna o váhy, které vyjadřují jejich důležitost. Návrh na řešení nedostatků. Testování na třech skupinách uživatelů stránek vysokých škol
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: Vysoká škola ekonomická v Praze; České vysoké učení technické v Praze; vysoké školy; internet; World Wide Web; srovnávací metody; Česko; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; universities and colleges; Internet; World Wide Web; comparative methods; Czechia; bachelor's theses