Srovnání web stránek vybraných logistických společností - Tománek, Martin (2006)
Vytvoření metodiky pro komplexní zhodnocení web stránek v oblasti použitelnosti webu, přístupnosti webu, viditelnosti webu, informační hodnoty a kreativity a grafického designu. Aplikace vytvořené metodiky na tři společnosti působící v logistickém odvětví v České republice. Jejich vzájemné zhodnocení a doporučení pro zkvalitnění jejich web stránek