Srovnání web stránek vybraných logistických společností - Tománek, Martin; Toman, Prokop, 1942-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Vytvoření metodiky pro komplexní zhodnocení web stránek v oblasti použitelnosti webu, přístupnosti webu, viditelnosti webu, informační hodnoty a kreativity a grafického designu. Aplikace vytvořené metodiky na tři společnosti působící v logistickém odvětví v České republice. Jejich vzájemné zhodnocení a doporučení pro zkvalitnění jejich web stránek
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: evaluace; World Wide Web; webové stránky; grafický design; Česko; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; evaluation; World Wide Web; web pages; graphic design; Czechia; bachelor's theses