Autentizační metody - biometrie - Šlambor, Jan (2006)
Různé metody autentizace. Biometrické technologie od počátku až po výhled do budoucnosti. Testování biometrických technologií podle vlastností jimiž disponují. Použití multifaktorové analýzy, která napomáhá určit podle přiřazených vah preferované biometrické technologie