Autentizační metody - biometrie - Šlambor, Jan; Doucek, Petr, 1960-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Různé metody autentizace. Biometrické technologie od počátku až po výhled do budoucnosti. Testování biometrických technologií podle vlastností jimiž disponují. Použití multifaktorové analýzy, která napomáhá určit podle přiřazených vah preferované biometrické technologie
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: biometrika; matematická statistika; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; biometry; mathematical statistics; bachelor's theses