Zhodnocení současného stavu využívání systémů pro podporu rozhodování ve státní správě - Kříž, Lubomír; Pšeničková, Alexandra; Ježek, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Teoretické zhodnocení oblasti systémů pro podporu rozhodování a problematiky české státní správy s přihlédnutím na informatický pohled a roli Ministersva informatiky. Zmapování využívaných systémů pro podporu rozhodování v ústředních správních úřadech. Tvorba metriky s její následnou aplikací na konkrétních příkladech. Zhodnocení s praktickými doporučeními pro další rozvoj systémů pro podporu rozhodování ve státní správě
Vedoucí práce: Alexandra Pšeničková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: Česko. -- Ministerstvo informatiky; business intelligence; metrika; státní správa; podpora rozhodování; podnikové informační systémy; Česko; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business intelligence; versification; state administration; decision support; management information systems; Czechia; bachelor's theses